VanderVelde: Hèt verhuisbedrijf in Delft

Verhuisbedrijf Delft

Erkende Verhuizers in de regio Delft

Gaat u binnenkort verhuizen naar of binnen Delft? Met de verhuisservice van VanderVelde kunt u deze klus uit handen geven en zo zorgeloos en snel verhuizen. VanderVelde Verhuizingen is dé erkende verhuizer in regio Haaglanden en voert ook verhuizingen in de gemeente Delft uit.

Doordat we al jarenlang verhuizingen uitvoeren in deze regio zijn we een vertrouwd gezicht en hebben we veel ervaring met verschillende soorten verhuizingen. U kunt bij ons terecht voor zowel particuliere als zakelijke verhuizingen.

De klant en een persoonlijke service staan bij ons op één. Wij kunnen de volledige verhuizing van A tot Z voor u uit handen nemen. Daarbij staan uw wensen en voorkeuren centraal. Onze professionele verhuizers zorgen met hun jarenlange ervaring ervoor dat uw spullen netjes en zorgvuldig verhuisd worden. Zo voelt u zich snel thuis in uw nieuwe woning.

Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Iedere verhuizing is anders. Wij komen graag bij u langs om uw wensen te bespreken. Laat uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

  ParticulierZakelijkInternationaal

  Verhuizen Delft – persoonlijk en op maat met VanderVelde

  Onze kracht ligt in de persoonlijke service die wij bieden bij de voorbereiding en de verhuizing zelf. Voordat u gaat verhuizen komen we bij u langs voor een taxatie. Zo kunnen we samen met u vaststellen welke spullen en meubels verhuisd moeten worden. Vervolgens kan onze projectmanager aan de slag met de voorbereiding en het plannen van de verhuizing. Daarin worden uiteraard uw wensen en voorkeuren meegenomen.

  Dankzij het projectmanagement en de voorbereiding zorgen we ervoor dat de verhuizing soepel zal verlopen. Daarnaast kunt u ook gebruik maken van extra services zoals het laten in- en uitpakken van uw spullen, de handyman service of de opslag. Zo kunnen wij de volledige verhuizing uit handen nemen en kunt u zorgeloos intrekken in uw nieuwe huis of kantoor.

  Wij bieden meerdere aanvullende diensten bij uw verhuizing:

  – Handymanservice
  – Opslag
  – In- en uitpakservice
  – ICT Compleet

  Zorgeloos naar Delft verhuizen

  Wanneer u naar een nieuwe stad zoals Delft gaat verhuizen kan dit veel zorgen opleveren: een nieuwe stad waar u wellicht nog niet zo bekend bent en een hele verhuizing die u moet regelen. VanderVelde is door de jarenlange ervaring goed bekend in Delft. Onze verhuizers weten alles over de drukke wegen en straten en kunnen zo snel en efficiënt met de verhuiswagen naar uw woning rijden.

  Daarnaast hebben we al in vele soorten woningen en panden verhuisd. Of het nu een smal herenhuis of een bovenwoning is. Onze ervaren verhuizers kunnen elke soort verhuizing laten slagen.

  Ook voor zakelijke verhuizingen in Delft kunt u bij ons terecht. VanderVelde Verhuizingen heeft naast particuliere verhuizingen ook veel ervaring met bedrijfsverhuizingen. Zo kunnen we ervoor zorgen dat alle meubels, kasten en documenten veilig worden verhuisd naar uw nieuwe bedrijfspand. Ook bieden we aanvullende diensten zoals ICT compleet waarmee we al uw apparatuur direct kunnen aansluiten. Zo kunnen u en uw werknemers meteen aan de slag na de verhuizing.

  vanderveldeverhuizingen rijswijk verhuizer rijswijk

  Naar gemeente Delft verhuizen

  Met onze verhuisservice kunt u zorgeloos en efficiënt verhuizen in en naar Delft. Door de persoonlijke service op maat en jarenlange ervaring is VanderVelde hét bedrijf dat u snel en efficiënt naar uw nieuwe adres in Delft verhuist. Heeft u nog vragen over onze service of bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan. We helpen u graag verder.

  Bekijk wat anderen over ons zeggen:

  5.0
  Mensen gingen efficiënt te werk en zorgden ervoor dat verhuisdag voor ons met zo min mogelijk stress verliep. De voorman van de verhuizing was tevens de dag tevoren de inpakker en de dag erna de handyman. Het is heel fijn om voor het hele project één aanspreekpunt/contactpersoon te hebben.

  K., Delft

  24-10-2023

  4.0
  Het was boven verwachting. In een dag alle meubels, schilderijen etc. goed verpakt en zonder schade op de juiste plek in het nieuwe huis gezet. Ook weer netjes al het verpakkingsmateriaal meegenomen. Bij het ophalen van de dozen nog een bed omgewisseld en meegenomen.

  E.H., Delft

  26-09-2023

  5.0
  Hele aardige, communicatieve en snelle mannen, die een verhuizing makkelijk maken! Ook op kantoor zitten hele sympathieke en kundige mensen waarbij ik vooral Anita wil noemen! Wat is ze aardig en behulpzaam, en ook nog heel ervaren.

  S.M. de Bel, Rijswijk

  29-07-2023