Verhuizen zonder zorgen

De vriendelijkste verhuizer in regio Zuid-Holland

Een nieuw begin zonder stress

Verhuizen is meer dan het verplaatsen van meubels; het is een overgang naar een nieuw hoofdstuk in uw leven en staat in de top 3 van meest stressvolle gebeurtenissen. Daarom doen wij er alles aan om van elke verhuizing een soepele en aangename ervaring te maken.

Deskundigheid én persoonlijke aandacht

Ons team bestaat uit goed opgeleide professionals. Verhuizen is een serieus vak. Want u vertrouwt ons immers uw kostbare zaken toe? Daarom beginnen we met een zorgvuldige voorbereiding. Onze taxateur bezoekt u altijd persoonlijk. Samen nemen we uw wensen door. Daarna plannen we de gehele verhuizing tot in het kleinste detail, want we willen niet dat u tegen een onaangename verrassing aanloopt.

Erkende Verhuizers

Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Iedere verhuizing is anders. Wij komen graag bij u langs om uw wensen te bespreken. Laat uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

  ParticulierZakelijkInternationaal

  Klanten waarderen onze vriendelijkheid en deskundigheid

  Onze klanten beoordelen ons met een 9,4. En of we daar trots op zijn. Een mooi compliment dat we vaak ontvangen is over onze vriendelijke verhuizers. Hun betrokkenheid en zorg worden erg gewaardeerd. Onze verhuizers zijn er trots op dat klanten Van der Velde op de manier beleven die we zo belangrijk vinden.

  Zorgeloos verhuizen met persoonlijke aandacht

  Bij Van der Velde begint elke verhuizing met een persoonlijk bezoek. Een ervaren taxateur neemt uw wensen door, beantwoordt vragen en stelt de beste aanpak voor. U ontvangt een gedetailleerde offerte, waarin helder staat wat wij gaan doen en wat u zelf kunt voorbereiden. Bij dat laatste kunt u bijvoorbeeld denken aan het afhalen van lampen of het demonteren van meubels. Ongeveer veertien dagen voor de verhuizing ontvangt u verhuisdozen, inpakmaterialen en inpakinstructies.

  Hoe verloopt uw verhuisdag?

  Op de grote dag leidt onze voorman het team. Na een laatste check en rondleiding door uw woning, nemen wij de verhuizing over. We gebruiken moderne technieken om meubels uit uw huis te transporteren. De jarenlange expertise van onze medewerkers zorgt ervoor dat uw bezittingen efficiënt en zonder beschadigingen op de nieuwe bestemming aankomen. Daar zetten we alles op de juiste plek. U hoeft alleen de verhuisdozen nog maar uit te pakken.

  We willen dat u onbezorgd verhuist

  Bij VanderVelde Verhuizingen draait het om een positieve beleving. Wij willen deze elke keer weer waarmaken. We zijn trots op ons vakmanschap en willen u van een fijne en onbezorgde verhuiservaring laten genieten. Doordat we veel ervaring hebben en lang met elkaar samenwerken, zijn we uitstekend op elkaar ingespeeld.

  Kennis, ervaring en liefde voor het vak, drijven ons elke dag weer.

  Naast ervaring hebben we ook de juiste diploma’s en zorgen we ervoor dat we voorop blijven lopen met de nieuwste kennis. Wat ons onderscheidt zijn passie en plezier tijdens het werk. Ze dragen bij aan een positieve en ontspannen verhuiservaring. Wij vinden dat belangrijk, want plezier en kwaliteit zorgen ervoor dat u met een fijn gevoel terug kunt kijken op uw verhuizing.

  vanderveldeverhuizen hoe verloopt uw verhuisdag
  Beveiligde opslag

  Wij bieden veilige en betaalbare opslag voor uw inboedel

  Staat u voor een tijdelijke woonsituatie of verhuist u naar een kleinere woning? Onze opslagoplossing biedt uitkomst. Vermijd de hoge kosten van self-storage; bij Van der Velde slaan we uw inboedel zorgvuldig op. We bewaren uw bezittingen in speciale kisten of containers op een goed beveiligde locatie met 24/7 cameratoezicht.

  Uw spullen staan droog en zijn goed verzekerd. Heeft u tussentijds iets nodig uit uw inboedel? Geef ons een belletje en we zetten het keurig voor u klaar. Onze ‘in-house’ opslagmogelijkheden zijn zeer flexibel. Ze bieden gemak en zekerheid en zijn bovendien stukken voordeliger dan bij een externe dienstverlener.

  Kennis, ervaring en liefde voor het vak, drijven ons elke dag weer.

  Naast ervaring hebben we ook de juiste diploma’s en zorgen we ervoor dat we voorop blijven lopen met de nieuwste kennis. Wat ons onderscheidt zijn passie en plezier tijdens het werk. Ze dragen bij aan een positieve en ontspannen verhuiservaring. Wij vinden dat belangrijk, want plezier en kwaliteit zorgen ervoor dat u met een fijn gevoel terug kunt kijken op uw verhuizing.

  Logistiek
  Extra gemak? Ga voor onze handyman-service.

  Wilt u graag wat extra gemak? Een betrouwbare klushulp? Onze ‘handyman’ staat klaar om te helpen met het ophangen van lampen of het in elkaar zetten van meubels. Met zijn hulp bent u niet alleen in uw nieuwe huis, maar voelt u zich meteen al lekker thuis.

  Extra gemak? Ga voor onze handyman-service.
  Verhuizers

  Waarom Van der Velde Verhuizingen?

  • Klanten waarderen ons met een 9,5
  • Onze service en kwaliteit liggen op een zeer hoog niveau
  • Wij maken altijd persoonlijk kennis bij u thuis
  • We zijn een ‘Erkende Verhuizer’
  • Uw verhuizing is goed verzekerd
  • U kiest voor een sociaal betrokken en duurzame verhuizer

  Bekijk wat anderen over ons zeggen:

  5.0
  Netjes op tijd aan de deur, goede samenwerking onderling. In 4 uur was ons huis leeg en 4 uur later stond het laatste verhuisstuk in de nieuwe woning. Prima team!!!

  Trudy, Den Haag

  13-05-2021

  Google
  Bekijk alle Google beoordelingen
  4.0
  Al 4 keer verhuisd door deze top verhuizers. De beste verhuizers van de wereld en alleen met Mondial Movers Vander Velde Verhuizingen doe ik mijn verhuizing!

  Patricia, Den Haag

  30-04-2021

  Facebook
  Bekijk alle Facebook beoordelingen
  5.0
  Goede communicatie, nette en zeer ervaren vakmensen. In een handomdraai de hele huisraad netjes ingepakt en opgehaald. Mocht het nodig zijn kiezen wij opnieuw voor dit bedrijf.

  An, De Lier

  28-04-2021

  Google
  Bekijk alle Google beoordelingen