Zakelijk verhuizen zonder zorgen

De grootste verhuizer in regio Zuid-Holland

Bedrijfsverhuizing

Van der Velde Verhuizingen is gespecialiseerd in de zakelijke markt.

Als grootste verhuizer in de regio Zuid-Holland zijn we gespecialiseerd in bedrijfsverhuizingen. Vanuit Den Haag werken we door het hele land, in Europa en ver daarbuiten. Van de fysieke verhuizing, projectmanagement, de complete ICT-infrastructuur die mee moet tot en met de afvoer van overbodige goederen en een bezemschone oplevering; wij bieden alle service die u nodig heeft.

En wij denken mee! Gevraagd en als ons iets opvalt, komen wij er proactief mee. Daarbij is onze aanpak circulair waar mogelijk, met alle aandacht voor duurzaamheid. Voor een stressvrije, professionele bedrijfsverhuizing, waarbij uw business gewoon doorgaat, zouden we het geweldig vinden om het gesprek met u aan te mogen gaan.

Bedrijfsverhuizing Ramon en Nico

Deskundig in alle bedrijfsbranches

Met een team van goed opgeleide professionals, hoogwaardig materieel en letterlijk vele tonnen aan ervaring, beheersen wij elke uitdaging. Kwaliteit staat centraal! Onze vak-opgeleide voormannen en verhuizers bezorgen u een vlekkeloze ervaring. We beschikken allemaal over een VOG, dat vertrouwen en veiligheid voor u als opdrachtgever borgt.

Onze expertise strekt zich uit over veel branches en sectoren, van kleine kantoren tot grote zorginstellingen en complete overheidsinstellingen. En of u nu verantwoordelijk bent voor een afdeling, een zaak of een hele onderneming, wij zorgen dat de verhuizing soepel verloopt zonder dat uw bedrijfsvoering eronder lijdt. Dat zou u toch niet anders willen?

vanderveldeverhuizingen flexibele opslag

We bieden méér. Bijvoorbeeld flexibele opslagoplossingen.

Een verhuizing kan leiden tot tijdelijk ruimtegebrek of de noodzaak om oude meubels op te slaan terwijl u wacht op nieuwe. Bij Van der Velde Verhuizingen hebben we altijd ruimte voor uw kantoormeubels. Met 10.000m², garanderen we veilige en toegankelijke opslag voor uw meubels en andere goederen.

Ontdek meer over onze flexibele opslagmogelijkheden.

Duurzaamheid en sociale betrokkenheid: kernwaarden van Van der Velde

Duurzaamheid is niet nieuw voor ons; al in 2013 wonnen we een duurzaamheidsprijs en sindsdien hebben we die inzet alleen maar vergroot. Van armoedebestrijding tot CO2-neutraal worden, onze inzet voor duurzaamheid en sociale kwesties is diepgeworteld.

Onze diensten weerspiegelen dit: 100% circulaire verhuismaterialen, circulaire afvoer van materialen en zero-emissie verhuizen. Ook de achtergebleven materialen ruimen we circulair op.

vanderveldeverhuizingen vriendelijke en duurzaam verhuizen
Extra montage-ondersteuning?

Met onze ‘Handyman-service’ kunnen uw medewerkers nóg sneller weer aan de slag. Denk aan het monteren van kasten en werkplekken, het aansluiten van apparatuur of de montage van verlichting. Maar ook het ophangen van een ‘smart board’ of presentatiescherm met beamer, kunt u aan ons toevertrouwen. We denken graag mee.

Extra montage-ondersteuning?
ICT Compleet

Zorg dat iedereen meteen kan werken met ICT Compleet

We krijgen het vaak te horen. Wat? Kunnen jullie dat ook al bij een verhuizing? Het antwoord is: Ja! Bij Van der Velde Verhuizingen brengen we meer dan alleen meubels van A naar B. Of het nu 10 werkplekken zijn of een compleet Datacenter vol serverracks. Met onze ‘ICT Compleet’-service kunnen uw medewerkers al direct na de verhuizing weer aan de slag.

We begrijpen hoe cruciaal het is dat uw technologie naadloos blijft werken. Daarom sluiten onze ICT-specialisten de belangrijke ICT- systemen meteen na de verhuizing weer aan. Uw apparatuur is daarmee kort na de verhuizing alweer functioneel. Maak een afspraak met onze expert om onze aanpak en expertise te bespreken en verzeker uw organisatie van een zorgeloze overgang.

Project- en verhuismanagement: sleutel tot een vlotte bedrijfsverhuizing

Bij Van der Velde Verhuizingen bieden we niet alleen verhuisdiensten, maar ook projectmanagement. Waarom kiezen voor alles zelf doen of uitbesteden aan een duur extern bureau als onze eigen projectmanagers uw verhuizing perfect kunnen stroomlijnen?

Met projectmanagement door Van der Velde Verhuizingen, kan uw bedrijfsverhuizing tot wel 20% sneller verlopen; dat is een directe besparing in tijd en kosten.

Project management
vanderveldeverhuizingen bedrijfsverhuizing naar het buitenland

Bedrijfsverhuizing naar het buitenland? We hebben wereldwijde expertise

Staat uw bedrijf voor een internationale verhuizing en heeft u een belangrijk transport naar het buitenland? Bij Van der Velde Verhuizingen zijn we gespecialiseerd in internationale verhuizingen.

Of het nu gaat om overzeese verhuizingen of over land, wij regelen elk detail van A tot Z. Samen met onze gecertificeerde internationale partners binnen het OMA-Netwerk (Office Moving Alliance) zorgen we voor een betrouwbaar, veilig en efficiënt transport van uw goederen.

Welke sectoren vertrouwen op Van der Velde Verhuizingen?

Van der Velde Verhuizingen werkt voor de meest uiteenlopende opdrachtgevers. Daardoor hebben we een schat aan ervaring in veel sectoren. Of het nu gaat om kantoorverhuizingen, zorginstellingen, scholen, overheidsinstanties of het MKB; ons portfolio getuigt van onze veelzijdigheid en expertise. Wij begrijpen de unieke eisen van elke sector en hebben diensten ontwikkeld die naadloos aansluiten bij de behoeften in elke branche.

Gespecialiseerd in verhuizen

Waar opdrachtgevers ons in het bijzonder om waarderen

Een goed gevoel over de verhuizing ontstaat wanneer alles voor u en uw medewerkers als vanzelf gaat. U wordt niet geconfronteerd met plotselinge issues en uw medewerkers kunnen na de verhuizing meteen aan de slag in een frisse, nagelnieuwe omgeving.

We zijn supertrots op de waardering die we voor onze inzet krijgen: een hoge klanttevredenheid. Klanten beoordelen ons met een 9+! Onze klantvriendelijkheid wordt hierbij in het bijzonder gewaardeerd. Een aantal belangrijke onderdelen in onze aanpak:

  • Verhuizingen op maat: Elke opdrachtgever is anders, elk verhuisproject ook. Daarom maken we van elke verhuizing maatwerk.
  • Afspraak is afspraak: U ontvangt een een nauwkeurige en transparante offerte.
  • Sterk in projectmatige aanpak: We hebben ons proces over de jaren fijngeslepen en worden gewaardeerd om onze proactieve communicatie gedurende het héle project.
  • Duurzaamheid en sociale betrokkenheid: Onze kernwaarden zorgen voor een verantwoorde verhuizing, die bijdraagt aan een betere leefomgeving.
  • Service en kwaliteit: niets minder dan vanzelfsprekend, vinden we.

Bekijk wat anderen over ons zeggen:

5.0
De mannen kwamen op de afgesproken tijd op de afgesproken plaats en werkten vakbekwaam, rustig en met overzicht. Ik beoordeel normaal gesproken nooit met een 10 maar kan deze keer niet anders: de verwachting werd ruimschoots overtroffen.

P. Doorwerth

09-09-2021

Google
Bekijk alle Google beoordelingen
4.0
Verhuizen is stressvol ook onder de beste omstandigheden. Het team van Mondial Van der Velde heeft uitstekend gewerkt. Goede afstemming en communicatie. Goede sfeer tijdens de verhuizing. Flexibel en vriendelijk.

H.J. Maarn

01-09-2021

Facebook
Bekijk alle Facebook beoordelingen
5.0
Stipt op tijd waren deze mannen aanwezig, alles keurig en snel uit huis gehaald en ingeladen. Op het nieuwe adres was alles snel uitgeladen en op de etages neergezet. Deze mannen weten wat tempo is! Toppers.

Lex, De Lier

11-08-2021

Google
Bekijk alle Google beoordelingen