Verhuizing naar het buitenland

Zorgeloos internationaal verhuizen

Engelse vlag Want to read this page in English? Click here for Van Der Velde Removals!

Zorgeloos verhuizen naar het buitenland

Iedere vorm van verhuizen eist de nodige aandacht, deskundigheid, vakbekwaamheid en uiteraard een goede voorbereiding. Wanneer u echter op het punt staat om Nederland te verlaten en te verhuizen naar het buitenland, dan komen er vanzelfsprekend nog meer zaken op u af. Internationaal verhuizen doet u met andere woorden niet zomaar. Zo’n verhuizing naar het buitenland is door alle zaken die u moet regelen tevens een zeer stressvolle gebeurtenis. Daarom is het verstandig om een internationaal verhuisbedrijf in te schakelen. VanderVelde Verhuizingen kan u geheel ontzorgen tijdens de verhuizing naar uw nieuwe bestemming in het buitenland.

Dankzij onze ervaringen met internationale verhuizingen en het lidmaatschap bij internationale verhuisbranche organisaties is uw verhuizing naar het buitenland bij VanderVelde Verhuizingen als in vertrouwde handen.

Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Bent u van plan internationaal te gaan verhuizen? Vraag vrijblijvend een offerte aan en laten we samen kijken hoe wij uw internationale verhuizing kunnen ontzorgen.

  ParticulierZakelijkInternationaal

  Internationaal verhuizen vrachtwagen

  Intercontinentale verhuizingen en verhuizen buiten de Europese Unie

  Uiteraard kunt u ook internationaal verhuizen naar een geheel ander continent. Bij deze vorm van internationaal verhuizen moet u wel samenwerken met een internationaal verhuisbedrijf. De wijze van transport voor dit soort internationale verhuizingen is in de meeste gevallen per zeecontainer. Bovendien wordt er vaak gebruikt gemaakt van andere internationale verhuisbedrijven. Als u gaat verhuizen naar een ander continent of buiten de Europese Unie, dan zijn er meer zaken die u moet regelen en in orde maken dan wanneer u binnen de Europese Unie verhuisd. U krijgt nu bijvoorbeeld te maken douaneformaliteiten en andere wet- en regelgeving.

  Verhuizen binnen de Europese Unie

  Het vertrekken naar het buitenland is op te delen in twee soorten van internationaal verhuizen, denk aan verhuizen binnen Europa en verhuizen naar een ander continent. De moeilijkheidsgraad van het internationaal verhuizen is dus afhankelijk van uw bestemming. Dankzij de huidige regelgeving in de Europese Unie is het tegenwoordig redelijk eenvoudig om binnen de lidstaten te verhuizen. Er is bijvoorbeeld geen oponthoud bij de grenzen en douanehandelingen zijn niet meer nodig. Dit maakt het internationaal verhuizen wanneer u binnen Europa blijft een stuk eenvoudiger.

  Hierdoor overweegt een aantal mensen om zelf alle zaken omtrent het internationaal verhuizen te regelen. Toch kan een samenwerking met een internationaal verhuisbedrijf een zeer verstandige keuze zijn. Verhuizen is normaal al een ingrijpende onderneming. Wanneer u verhuist naar een ander land, dan ervaart u gegarandeerd meer stress en zorgen. VanderVelde Verhuizingen is een deskundig internationaal verhuisbedrijf. Wij staan klaar om u te helpen en te ontzorgen tijdens het internationaal verhuizen binnen de Europese Unie. Deze Europese verhuizingen over de weg worden uitgevoerd door onze eigen internationale verhuizers en verhuiswagens die geschikt zijn voor internationale verhuizingen en transporten.

  Internationaal verhuizen Van der Velde

  Waarom kiezen voor Van der Velde Verhuizingen?

  • Klanten geven ons een 9+
  • Wij komen langs voor een offerte
  • Uw inboedel is goed verzekerd
  • Een vakkundig en professioneel verhuisteam
  • Verhuizing op maat naar uw wensen
  Mondial van der Velde verhuisdozen

  Verpakken van uw inboedel

  Ook het verpakken van uw inboedel tijdens het internationaal verhuizen vereist de nodige aandacht en deskundigheid. Hier zijn de verpakkers van VanderVelde Verhuizingen speciaal voor opgeleid. Bovendien hebben zij jarenlange ervaringen met het verpakken van inboedels voor export en internationale verhuizingen. Dankzij onze wereldwijde samenwerking met internationale verhuisbedrijven hebben wij lokale expertise. Hierdoor zijn wij in staat het internationaal verhuizen vlekkeloos te laten verlopen. Wij regelen dat uw inboedel veilig op de plaats van bestemming aankomt waar dan ook. Kortom, voor uw internationale verhuizing zit u bij de internationale verhuizers van VanderVelde Verhuizingen goed.

  Bekijk wat andere over ons zeggen:

  5.0
  Het team kwam op tijd. Pakte alle spullen zorgvuldig in en de kostbare/breekbare goederen zeer goed beschermd. Fijn in omgang en zorgvuldig bij het inladen. Goede aanspreekbaarheid en service. Een aanrader voor wie een HEEL goed verhuisbedrijf zoekt.

  Dick, Rhenen

  09-09-2021

  Google
  Bekijk alle Google beoordelingen
  4.0
  Dit verhuisbedrijf was vanaf het eerste contact professioneel in handelen én respectvol in de omgang. Dat laatste is misschien niet het allerbelangrijkst maar heeft een gouden randje gegeven aan onze ervaring met Van der Velde. De verhuizers werkten met tempo. Demonteerden én monteerden alles vakkundig.

  Petri, Den Haag

  01-09-2021

  Facebook
  Bekijk alle Facebook beoordelingen
  5.0
  De mannen kwamen op de afgesproken tijd op de afgesproken plaats en werkten vakbekwaam, rustig en met overzicht. Alles is rustig, overzichtelijk en schadevrij afgehandeld. Ik beoordeel normaal gesproken nooit met een 10 maar kan deze keer niet anders: de verwachting werd ruimschoots overtroffen.

  Hendrik, Doorwerth

  11-08-2021

  Google
  Bekijk alle Google beoordelingen