Opslag & beheer

Heeft u tussen verhuizingen door tijdelijke opslag nodig of is er behoefte aan extra ruimte voor uw goederen? Dan zit u hier goed, want Van der Velde Verhuizingen heeft met 10.000m² aan zakelijke opslagruimte, altijd plek beschikbaar.

Betrouwbaar beheer voor uw eigendommen

Onze warehouse beheerders zijn toppers in hun vak. Ze zorgen ervoor dat uw goederen zorgvuldig en veilig opgeslagen worden. Zo blijven ze in topconditie en staan ze klaar voor gebruik wanneer ze nodig zijn. En als u besluit om toch afscheid te nemen van bepaalde items, dan regelen wij een milieubewuste, circulaire afvoer.

Maak kennis met MoBis, ons circulaire opslag- en beheersysteem

Heeft uw organisatie of bedrijf meerdere vestigingen en wisselt de benodigde inventaris per locatie regelmatig? Dan biedt het circulaire opslag- en beheersysteem MoBis uitkomst. Dit Mondiale Opslag Beheer Informatie Systeem is een online portal, ontwikkeld door Mondial Movers.

vanderveldeverhuizingenopslag en beheer

MoBis geeft inzicht

MoBis geeft u optimaal inzicht in de overtollige inventaris. Het doel is om op die manier hergebruik te stimuleren. Daarbij snijdt het mes aan twee kanten. Aan de ene kant bespaart de organisatie kosten en aan de andere kant wordt het milieu minder belast.

Elk item fotograferen en registreren we, zodat we precies weten wat en waar alles is. MOBIS maakt het eenvoudig om alles te identificeren en snel aan u te leveren. Zo weten we wat er staat en waar dat staat.
Dus wanneer u net dat ene type bureau nodig hebt, kunnen wij dat razendsnel vinden en uitleveren.

Met MoBis bent u 'in control'

Met de service van MoBIS houdt u de controle over uw goederen. U beheert de kosten ervan effectief, terwijl wij zorgen voor veilige en georganiseerde opslag.

Wilt u na enige tijd toch van de meubelen af? Geen probleem, onze warehouse medewerkers zorgen voor een circulaire afvoer.

Weten hoe MoBis u kan helpen?

Wilt u weten hoe MoBis ook uw opslagassistent kan zijn? Neem dan contact op over alle mogelijkheden van deze geavanceerde hulp.