Transport

Bij Van der Velde Verhuizingen hebben we een wereldwijd netwerk van partners met de modernste transportmiddelen. Binnen de stad, nationaal of internationaal? Wij bieden u de passende aanpak voor elke situatie.

Van compacte stadsverhuizingen tot grootschalige internationale verplaatsingen. Wij zijn voorbereid op elke uitdaging. Via de weg, over zee en door de lucht. En voor wat we zelf niet hebben, werken we samen met gespecialiseerde partners op hun vakgebied, zodat u altijd van betrouwbare dienstverlening verzekerd bent.

Duurzaamheid staat bij elk transport centraal

Duurzaamheid is een kernwaarde bij al onze verhuizingen. We streven naar een CO2-neutraal wagenpark en investeren continu in milieuvriendelijke transportoplossingen. Onze elektrische voertuigen verlagen de ecologische voetafdruk van uw verhuizing.

Interne transportmiddelen: efficiënt en veilig

Voor interne verplaatsingen binnen bedrijven of instellingen zetten we gespecialiseerde interne transportmiddelen in. Hiermee garanderen we een veilige en efficiënte verplaatsing van alle goederen, zonder verstoring van uw dagelijkse bedrijfsvoering.

vanderveldeverhuizingen transport

Met onze partners transporteren we wereldwijd

Voor internationale transporten werken we veel samen met professionele en gevestigde transport-partners. Van der Velde Verhuizingen maakt deel uit van OMA, de Office Moving Alliance. Dat is een wereldwijd netwerk van streng gecertificeerde partners. Elk internationaal transport wordt zorgvuldig gepland en uitgevoerd, zodat uw goederen veilig en op tijd hun bestemming bereiken.

Met de Office Moving Alliance hebben we altijd de lokale kennis van uw bestemming tot onze beschikking. Regels, cultuur, certificaten; Met OMA verloopt elke internationale verhuizing aanzienlijk soepeler en veel sneller dan met een traditionele verhuizer.

Het voordeel van gespecialiseerde transportbedrijven

Er zijn veel soorten goederen die om een specialistische expertise en aanpak vragen. Denk aan het transport van keukens of computerservers. Lang niet bij elke verhuizing komen deze voor. Gespecialiseerde transporteurs zijn elke dag bezig met waar zij goed in zijn.

Wat denkt u bijvoorbeeld van de enorme ontwikkelingen in stadslogistiek? De grote steden in ons land werken al met milieuzones, de verwachting is dat andere steden snel volgen. Door samen te werken met Hubbel Stadslogistiek heeft Van der Velden hier ruim op tijd op voorgesorteerd. Hubbel heeft een uitgebreide vloot zero-emissie voertuigen. Met Hubble kunnen wij overal in de stad komen.

Hubbel Stadslogistiek beschikt bovendien over een grote hub aan de rand van de stad. Van hieruit kunnen goederen nationaal of internationaal verder getransporteerd worden. Voor deze transporten werken we ook weer samen met met betrouwbare partners. Lastmile Transport verzorgt internationaal vervoer en GOCELO heeft een wijdvertakt nationaal netwerk. Dankzij deze samenwerkingen kunt u er op vertrouwen dat uw goederen de beste behandeling krijgen.

Meer weten over onze professionele transporten?

Neem dan gerust en vrijblijvend contact met ons op. We vertellen u graag welke meerwaarde we met Van der Velde Verhuizingen ook voor uw organisatie kunnen bieden.