Mondial Movers

Bij Van der Velde Verhuizingen zijn we er trots op dat we aandeelhouder zijn van Mondial Movers B.V. Dit is een toonaangevend netwerk van 18 zelfstandige verhuisbedrijven in Nederland. De samenwerking levert voor u bijvoorbeeld het voordeel op van onze gezamenlijke inkoopkracht. Maar ook het beste van twee werelden bij een succesvolle internationale verhuizing: lokale expertise in een stabiel wereldwijd netwerk.

Slim samenwerken voor efficiënter verhuizen

Door samen te werken binnen Mondial Movers, profiteren we van gezamenlijke inkoopvoordelen en delen we kennis en ervaring. Dit vertaalt zich in innovatieve, efficiëntere en duurzamere verhuis-oplossingen, zowel nationaal als internationaal.

vanderveldeverhuizingen contact banner

Mondial Movers; de expertise van een nationaal samenwerkingsverband

Verhuizen vraagt om bijzondere kennis. Binnen Mondial Movers hebben alle leden, naast hun brede ervaring, elk hun bijzondere expertises. Denk bijvoorbeeld aan overheidsaanbestedingen, de zorgsector, het onderwijs en corporate accounts. Voor u betekent dit dat uw verhuizing soepel verloopt. En of het nu gaat om een zakelijke verhuizing of een persoonlijke stap naar een ander deel van het land, we verhuizen uw organisatie veilig en vertrouwd.

Staat binnenkort uw verhuizing op de planning? Binnen Nederland of misschien wel veel verder? Maak dan eens vrijblijvend kennis voor mogelijkheden waar u misschien zelf ook nog niet aan had gedacht. Neem contact op voor een afspraak of bezoek de website van Mondial Movers.