Projectmanagement

We leggen meteen maar even de beide begrippen uit:

  • We spreken van Projectmanagement bij zakelijke verhuizingen
  • En van Verhuismanagement bij particuliere verhuizingen

Bij Van der Velde Verhuizingen ervaren we ze als een succesfactor. Of uw verhuizing nu groot of klein is, onze projectmanagers leveren meerwaarde. Ze regelen elke verhuizing tot in de puntjes en helpen tijd en geld te besparen door risico's slim te vermijden. Goed projectmanagement betekent het verschil tussen 'goed' en 'geweldig'.

vanderveldeverhuizingen projectmanagement

Beter samenwerken, soepeler verhuizen

Een professionele samenwerking helpt om alles naadloos te laten verlopen. Dit begint al bij de inventarisatie en het opstellen van een gedetailleerd verhuisplan. Onze projectmanager werkt gedurende het hele proces nauw met u samen en coördineert externe partijen en interne stakeholders.

De spin in het web van elke verhuizing

De projectmanager is de spin in het web en controleert en begeleidt het gehele verhuistraject. Van interne verbouwingen tot het in gebruik nemen van nieuwe panden, onze (senior) projectleider handelt zelfstandig en efficiënt. Maar natuurlijk altijd in goed overleg.

Flexibele service, helemaal afgestemd op uw behoeften

Ook bij projectmanagement bieden we flexibele serviceniveaus, zodat u alleen betaalt voor wat er nodig is. Heeft u een projectmanager nodig voor langere tijd intern? Dat regelen we graag voor u. Onze gedreven professional coördineert alles, inclusief de samenwerking met bouwteams en de verschillende contractpartijen.

Ontdek meer over de mogelijkheden en onze dienstverlening. Vul vrijblijvend het contactformulier in. We nemen snel contact met u op.