Duurzaam + circulair

Bij Van der Velde Verhuizingen is duurzaamheid geen marketing, het zit in ons DNA. Niet alles kan ineens, maar we zetten steeds grotere stappen in het verminderen van onze ecologische voetafdruk.

Dit doen we door onze vloot te elektrificeren, te investeren in groene technologieën en het gebruik van duurzame verpakkingsmaterialen. Elke verhuizing is voor ons een kans om positieve verandering te brengen.

Circulair denken en doen: we willen de cyclus compleet maken

We gaan verder dan alleen duurzaamheid; we omarmen het circulaire model. Van het hergebruiken van oude meubels tot het verantwoord afvoeren van materialen, wij zorgen ervoor dat elke verhuizing bijdraagt aan de circulaire economie. We werken samen met lokale partners om goederen een tweede leven te geven en afval tot een minimum te beperken.

vanderveldeverhuizingen circulair opruimen

Ons circulair opslag- en beheersysteem MoBis helpt daarbij

Heeft uw organisatie of bedrijf meerdere vestigingen en wisselt de benodigde inventaris per locatie regelmatig? Dan biedt het circulaire opslag- en beheersysteem MoBis uitkomst. Het Mondiale Opslag Beheer Informatie Systeem is een online portal, ontwikkeld door Mondial Movers.

MoBis geeft u optimaal inzicht in de overtollige inventaris. Het doel is om op die manier hergebruik te stimuleren. Daarbij snijdt het mes aan twee kanten. Aan de ene kant bespaart de organisatie kosten en aan de andere kant wordt het milieu minder belast.

Een betere toekomst kan vandaag al beginnen

We zijn er ontzettend trots op om voorop te lopen in duurzame en circulaire verhuisoplossingen. Van der Velde Verhuizingen wil heel bewust meer zijn dan alleen een verhuisbedrijf. We willen uw partner zijn bij het creëren van een duurzame toekomst.

Wilt u samenwerken aan deze duurzame en circulaire missie? En heeft u een verhuizing op de planning staan? Neem dan vrijblijvend contact op voor een verhuizing die het verschil maakt. Wij nemen al uw wensen graag met u door.