VanderVelde: Hèt verhuisbedrijf in Rijswijk

Verhuisbedrijf Rijswijk

Professionele Verhuizingen in Den Haag en Rijswijk

VanderVelde Verhuizingen is dé professionele en erkende verhuizer in regio Den Haag. Zo verhuizen wij ook in de gemeente Rijswijk. U kunt bij ons terecht voor zowel particuliere verhuizingen als zakelijke. Onze ervaren verhuizers zorgen dat uw spullen zorgvuldig en efficiënt in uw nieuwe woning of bedrijfspand terecht komen. Zo ligt onze kracht bij het feit dat wij de gehele verhuizing van A tot Z kunnen regelen en u in dit project volledig kunnen ontzorgen.

Door onze jarenlange ervaring zijn we een professioneel verhuisbedrijf en een vertrouwd gezicht in de regio Rijswijk. We hebben al vele klanten en bedrijven mogen helpen bij hun verhuizing. Bij ons staat de klant op één. Wij nemen graag de tijd voor u en zorgen met ons maatwerk dat uw verhuizing volledig aansluit op uw wensen.

Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Iedere verhuizing is anders. Wij komen graag bij u langs om uw wensen te bespreken. Laat uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

  ParticulierZakelijkInternationaal

  Verhuisbedrijf Rijswijk ZH met service op maat

  Wanneer u gaat verhuizen in of naar de regio Rijswijk helpen onze verhuizers u graag. Wij regelen de gehele verhuizing, zowel particulier als zakelijk. Allereerst komen wij bij u langs voor een taxatie. Zo kunnen we afspraken maken over wat er allemaal verhuisd moet worden en kan onze projectmanager aan de slag met de voorbereiding. Hiermee nemen we dus de voorbereiding ook voor u uit handen en zorgt deze stap ervoor dat de verhuizing soepel verloopt.

  Tijdens de voorbereiding en de verhuizing zelf denken we graag met u mee en vinden we persoonlijke aandacht zeer belangrijk. Zo nemen we graag al uw wensen en voorkeuren mee in het project. Om u volledig te ontzorgen kunnen we ook al uw spullen voor u inpakken. Hierdoor kunt u gerust verder met uw werkzaamheden of andere belangrijke taken terwijl wij de verhuizing tot in de puntjes regelen.

  Wij bieden meerdere aanvullende diensten bij uw verhuizing:

  – Handymanservice
  – Opslag
  – In- en uitpakservice
  – ICT Compleet

  Verhuizen naar Rijswijk

  Gaat u verhuizen naar Rijswijk? VanderVelde Verhuizingen is zeer ervaren in deze regio. We kennen de wegen en drukke punten waardoor we goed met onze verhuiswagen bij uw woning of bedrijfspand kunnen komen.

  Daarnaast zijn we bekend met de verschillende huizen in de gemeente. Of u nu in een groot herenhuis gaat wonen of een kleinere bovenwoning, bij VanderVelde regelen wij elk soort verhuizing. Wij zorgen ervoor dat u zich snel thuis voelt in uw nieuwe woning in Rijswijk.

  Ook voor zakelijke verhuizingen staat VanderVelde voor u klaar. Door onze extra diensten zoals opslag en ICT kunnen wij uw bedrijfsverhuizing soepel laten verlopen. We zorgen ervoor dat uw nieuwe kantoor of bedrijfspand tot in de puntjes wordt klaargezet. Zo kunnen uw werknemers direct aan de slag.

  vanderveldeverhuizingen rijswijk verhuizer rijswijk

  Verhuizer Rijswijk

  Heeft u hulp nodig bij uw verhuizing en bent u op zoek naar een erkende verhuizer in Rijswijk? VanderVelde Verhuizingen is hét verhuisbedrijf die u daarbij kan helpen. Met ons verhuisbedrijf kunt u verantwoord en zorgeloos verhuizen naar uw nieuwe locatie. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of vragen. Ook kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen. Zo komt u niet voor verrassingen te staan.

  Bekijk wat anderen over ons zeggen:

  5.0
  Het hele proces ging zeer professioneel. Duidelijke afspraken van tevoren en werden ook nagekomen. Wijzigingen werd niet moeilijk over gedaan en werd over meegedacht. De verhuizing zelf ging snel. De verhuizers waren communicatief en voorzichtig met de spullen. Harde werkers en ook nog gezellig. We zijn echt ontzorgd.

  Joost, Rijswijk

  16-01-2024

  5.0
  De verhuizing verliep vlekkeloos! Een deskundig en zeer vriendelijk team heeft alles op een uiterst efficiente, vlotte manier gedemonteerd, ingeladen, vervoerd, uitgeladen en op de juiste plek neergezet of gemonteerd. Geen schade, geen klachten! Het voortraject, taxeren, afspraken maken, dozen leveren, verliep ook erg soepel.

  Eva, Rijswijk

  21-09-2023

  5.0
  Duidelijke offerte en juiste inschatting hoeveelheid dozen. Verhuizers nemen al het werk uit handen. Pakken in wat nog niet ingepakt is. Doen voorzichtig met je spullen. Communiceren slechts waar nodig. Werken flink door. Geven nuttig advies over mee te nemen items. Onthouden zich van verder commentaar.

  R.L.H., Rijswijk

  04-01-2024

  Zakelijke Verhuizingen door Van der Velde Verhuizingen

  Als grootste verhuizer in de regio Zuid-Holland is Van der Velde Verhuizingen gespecialiseerd in bedrijfsverhuizingen. Vanuit Den Haag bedienen wij niet alleen klanten in heel Nederland, maar ook in Europa en daarbuiten. Wij bieden een complete dienstverlening, van de fysieke verhuizing en projectmanagement tot het verhuizen van uw complete ICT-infrastructuur en het afvoeren van overbodige goederen. Daarnaast zorgen wij voor een bezemschone oplevering van uw oude locatie. Onze uitgebreide service garandeert dat uw bedrijf zonder onderbreking kan blijven functioneren tijdens de verhuizing.

  Bij Van der Velde Verhuizingen denken wij met u mee, zowel op aanvraag als proactief wanneer wij iets opmerken. Onze aanpak is circulair waar mogelijk, met een sterke focus op duurzaamheid. Wij begrijpen dat een bedrijfsverhuizing stressvol kan zijn, daarom streven wij ernaar om dit proces zo soepel en probleemloos mogelijk te maken. Voor een professionele bedrijfsverhuizing waarbij uw business ongestoord doorgaat, nodigen wij u graag uit voor een gesprek.

  vanderveldeverhuizingen rijswijk zakelijke verhuizigen
  vanderveldeverhuizingen rijswijk mondiaal

  Internationaal Verhuizen met Mondial Movers B.V. en Van der Velde Verhuizingen

  Mondial Movers B.V. is een expert op het gebied van overheidsaanbestedingen en heeft talrijke contracten met Corporate Accounts. Als internationaal opererend verhuisbedrijf zijn wij volledig op de hoogte van de wetten en regels die gelden bij verhuizingen in het buitenland. Dit betekent dat u geen verrassingen zult tegenkomen en verzekerd bent van een verhuizing die volgens de geldende regels correct en soepel verloopt.

  Van der Velde Verhuizingen is aandeelhouder van Mondial Movers B.V., een samenwerkingsverband van 21 zelfstandige verhuisbedrijven in Nederland. Deze samenwerking stelt ons in staat om onze klanten nog meer voordelen te bieden, dankzij gezamenlijke inkoop en gedeelde expertise. Of u nu binnen Nederland verhuist of naar het buitenland, wij garanderen een probleemloze en professionele verhuiservaring. Kies voor Van der Velde Verhuizingen en profiteer van de uitgebreide kennis en ervaring van Mondial Movers B.V. voor uw internationale verhuizing.