Zakelijk

Internationaal verhuizen met uw bedrijf?

Wanneer uw bedrijf internationaal gaat, mag u vertrouwen op onze wereldwijde expertise voor uw bedrijfsverhuizing. Bij Van der Velde Verhuizingen kennen we namelijk de vele uitdagingen van over de grens verhuizen. We bieden oplossingen op maat voor elke zakelijke verhuizing, waar op de wereld u zich ook gaat vestigen.

Waarom Van der Velde voor internationaal verhuizen?

Internationaal Verhuizen is complex. We hebben vele jaren ervaring en deskundigheid opgebouwd. Zo weten we alles van transport- en verzendregels en de vaak omvangrijke douaneafhandeling. Wij leveren een volledige logistieke afhandeling van A tot Z. Dus van verpakking, opslag, tot en met transport naar uw nieuwe locatie met alle daarbij behorende documenten.

Ons projectmanagement is uniek te noemen. Onze jarenlange ervaring met de meest uiteenlopende organisaties en ontzettend veel verschillende goederen en inventaris, heeft onze projectaanpak gevormd en fijngeslepen. Hierdoor verloopt uw internationale verhuizing tijd- en kostenefficiënt. We volgens wetten en regelgeving op de voet en implementeren deze direct in onze projectaanpak.

Uw verhuizing is maatwerk. Daar horen maatwerkoplossingen bij. We passen onze diensten aan aan uw bedrijfsgrootte en specifieke bedrijfsbehoeften. Zo letten we bijvoorbeeld scherp op industrie-specifieke vereisten of gevoelige apparatuur.

Klanten waarderen ons nog eens extra om onze 24/7 klant-support. We communiceren gedurende het gehele project proactief over het verloop en de voortgang. Zo weet u zeker dat u altijd een aanspreekpunt heeft voor vragen of bij onverwachte situaties die u tegenkomt. Onze projectleider staat tijdens elke fase van verhuizing paraat.

Globaal netwerk van specialisten

Van der Velde beschikt over wereldwijd netwerk van partners en agenten die kunnen helpen bij het lokaal afhandelen van logistieke processen in het buitenland. Samen beheersen deze wereldwijde partners elk detail van een internationale bedrijfsverhuizing. Van logistiek en douane tot het veilig transporteren, plaatsen en werkend installeren van kantoorinventaris en apparatuur. Zo kunt erop vertrouwen dat uw internationale verhuizing gestroomlijnd en volgens alle lokale regels en gebruiken verloopt.

vanderveldeverhuizingen internationaal verhuizen zakelijk

Efficiëntie en veiligheid voorop, maar we vergeten duurzaamheid niet

We zetten ons bovendien in voor duurzaamheid bij elke stap van de verhuizing. Door milieuvriendelijke verpakkingsmaterialen en geoptimaliseerde transportroutes te gebruiken, houden we de ecologische voetafdruk van uw verhuizing zo klein mogelijk.

Uw bedrijfscontinuïteit is ons uitgangspunt

Uw dagelijkse werkzaamheden mogen natuurlijk niet lijden onder een verhuizing. Daarom zorgen we voor een minimale verstoring daarvan en realiseren we een snelle hervatting van de bedrijfsactiviteiten op de nieuwe locatie.

Waarom kiezen bedrijven voor Van der Velde voor hun internationale verhuizing?

We mogen al jaren werken voor veel grote en middelgrote ondernemingen en veel publieke instanties. Daar zijn we erg trots op. We krijgen van opdrachtgevers terug dat we goed luisteren, proactief communiceren en onze afspraken perfect nakomen. We horen terug dat wij de zaken in de uitvoering prima voor elkaar hebben. Bij calamiteiten blijven we kalm. We communiceren direct en lossen ze snel en goed op.

Wilt u ons beter leren kennen?

Staat u op het punt een internationale stap te maken en wilt u ervaren of Van der Velde Verhuizingen daarbij uw verhuisbedrijf kan zijn? Neem dan contact met ons op en maak vrijblijvend kennis.