Van der Velde Verhuizingen: Bijna een eeuw in beweging!

Een levendige geschiedenis, van bakfiets tot internationale verhuizer

Het begint met een bakfiets

Bij Van der Velde Verhuizingen bruist het van de historie. Die begint met een ondernemende melkboer, meneer Van der Velde. Rond 1900 begint hij met het vervoeren van hutkoffers per bakfiets. Daar komt al snel het transport van melkbussen bij.

De dienstverlening wordt steeds breder. In 1926 zet meneer Van der Velde zijn passie voor transport en service door met de oprichting van een officieel verhuisbedrijf aan de Veenkade in Den Haag. Het bedrijf groeit uit tot een gevestigde naam in de verhuisbranche.

Ook tijdens de oorlog gaan verhuizingen door. Doordat de Duitsers transportmiddelen bij de meeste bedrijven in ons land ‘vorderen’ wordt het wel moeilijk. Ook de wagens van Van der Velde worden namelijk door de bezetter ingenomen. Na de oorlog komt dit weer goed doordat het verhuisbedrijf gebruik kan maken van oude legervoertuigen om het transport weer op te bouwen.

Explosieve groei en stevige ambities

In 1973 neemt kleinzoon Leon het roer over. Op dat moment telt het bedrijf 6 medewerkers. Onder leiding van Leon maakt Van der Velde een indrukwekkende groei door. Het tij zit mee. De bevolking groeit en met de toename van mobiliteit sinds de jaren ’80, groeit ook het bedrijf mee.

Van der Velde verhuist meerdere keren naar telkens een groter pand om de groeiende vraag bij te kunnen benen. Die reis eindigt aan de Zinkwerf in Kerketuinen, een fijne locatie waar ons bedrijf nog altijd zit. Van de start met een transportfiets tot een internationale verhuisservice met hele mooie klanten, is een reis waar we nog elke dag van genieten.

vanderveldeverhuizingen explosieve groei
vanderveldeverhuizingen den haag

Een wereldwijd netwerk, met ons hart in Den Haag

Nu, met een team van meer dan 30 medewerkers en een uitgebreid wagenpark, waaronder elektrische vrachtwagens, zijn we veel meer dan een lokale speler. Dankzij onze samenwerking binnen Mondial Movers en de Office Moving Alliance, verhuizen we al jaren klanten naar elke uithoek van de wereld. Zo komt een droom uit die zelfs meneer Van der Velde zich in 1921 waarschijnlijk niet had kunnen voorstellen.

Dit is ons verhaal, maar wij horen nog liever dat van u

Bij Van der Velde Verhuizingen gaat het om meer dan alleen verhuizen. Het gaat om het voortzetten van een rijke traditie van kwaliteit, zorg en persoonlijke aandacht. We zijn trots op onze geschiedenis en werken hard aan een duurzame toekomst.

Maak ons ook onderdeel van úw verhaal. Neem contact op voor uw volgende verhuizing, waar ook ter wereld. Maak vrijblijvend kennis en bespreek uw uitdaging.

historie vandervelde
Tevreden
klanten
2165
Kilometers
per maand
22318
Dozen
per jaar
29542
Particuliere
verhuizingen
402

Waarom zou u kiezen voor Van der Velde Verhuizingen?

  • Klanten geven ons een 9+
  • Service en kwaliteit
  • Verhuizingen op maat
  • Wij komen langs voor een offerte
  • Duurzaamheid staat voorop
  • Sociaal betrokken

Bekijk wat klanten over ons zeggen:

5.0
De mannen kwamen op de afgesproken tijd op de afgesproken plaats en werkten vakbekwaam, rustig en met overzicht. Ik beoordeel normaal gesproken nooit met een 10 maar kan deze keer niet anders: de verwachting werd ruimschoots overtroffen.

P. Doorwerth

26-01-2021

Google
Bekijk alle Google beoordelingen
5.0
Verhuizen is stressvol ook onder de beste omstandigheden. Het team van Mondial Van der Velde heeft uitstekend gewerkt. Goede afstemming en communicatie. Goede sfeer tijdens de verhuizing. Flexibel en vriendelijk.

H.J. Maarn

14-05-2021

Google
Bekijk alle Google beoordelingen
5.0
Stipt op tijd waren deze mannen aanwezig, alles keurig en snel uit huis gehaald en ingeladen. Op het nieuwe adres was alles snel uitgeladen en op de etages neergezet. Deze mannen weten wat tempo is! Toppers.

Lex, De Lier

05-08-2021

Google
Bekijk alle Google beoordelingen