Circulair opruimen

Bij Van der Velde Verhuizingen zetten we ons in voor een betere toekomst. Ons circulaire opruimprogramma zorgt ervoor dat u op een milieuvriendelijke manier afscheid kunt nemen van uw oude meubilair en inventaris.

Dit gaat trouwens om meer dan opruimen; het is een actieve bijdrage aan duurzaamheid. Door het inschakelen van Van der Velde, draagt u direct bij aan een beter milieu.

Netwerk voor hergebruik en recycling

Dankzij een stevig netwerk van gespecialiseerde bedrijven kunnen we uw oude meubilair een tweede leven geven. Of het al direct hergebruikt kan worden of eerst moet worden opgeknapt, wij zorgen ervoor dat elk stuk meubilair optimaal wordt benut.

Bij hergebruik denken we bij Van der Velde Verhuizingen ook aan mogelijkheden om meubels en materialen te doneren aan stichtingen en andere goede doelen.

vanderveldeverhuizingen circulair opruimen

Transformatie naar nieuwe grondstoffen

Ook voor meubels die niet herbruikbaar blijken, hebben we een mooie oplossing. Wij ontmantelen ze zodat ze grondstoffen voor nieuwe producten worden. Zo verminderen we afval en dragen we weer bij aan een circulaire economie.

Met Van der Velde kiest u actief voor duurzaamheid

Door te kiezen voor circulair opruimen met Van der Velde, draagt u bij aan die duurzaamheid. U neemt actief verantwoordelijkheid voor het milieu en draagt bij aan een betere leefomgeving.

Laat ons uw oude meubels en inventaris een nieuw doel geven. Neem contact met ons op voor meer informatie over onze circulaire opruimdiensten.