Keurmerk sociaal ondernemen

Bij Van der Velde Verhuizingen geloven we dat ons werk verder gaat dan alleen verhuizen. Als sociaal ondernemer zetten we ons in voor een positieve impact op de samenleving en het milieu. We bieden eerlijke, veilige en gezonde arbeidsomstandigheden en geloven in een inclusieve arbeidsmarkt.

We gaan nadrukkelijk voor een verhouding in ons eigen personeelsbestand die invulling geeft aan het begrip ‘inclusief’. We geven graag mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt de kans om aan de slag te gaan en zich binnen Van der Velde verder te ontwikkelen. Bijvoorbeeld met onze eigen ‘Opleiding Verhuismedewerker’. De deelnemers begeleiden we individueel. Zij leren het vak in de praktijk en hebben een grote kans van slagen.

Wat betekent het keurmerk Sociaal Ondernemen?

Het keurmerk Sociaal Ondernemen is voor bedrijven die niet alleen streven naar financieel succes, maar ook een meetbare bijdrage leveren aan de maatschappij en het milieu. Dit keurmerk vinden we belangrijk omdat het bedrijven erkent die verder gaan dan alleen winst maken en actief streven naar positieve verandering in de samenleving. Van der Velde Verhuizingen heeft dit in haar missie verankerd.

vanderveldeverhuizingen keurmerk sociaal enduurzaam ondernemen

Meer dan verhuizen: sociale impact creëren

We vínden sociaal ondernemen niet alleen belangrijk, maar we willen ons er ook naar gedragen. Dat betekent dat we actief bijdragen aan sociale en ecologische doelen:

  • Wij bieden werkgelegenheid aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt
  • We investeren in duurzame en milieuvriendelijke verhuizingen
  • We ondersteunen lokale gemeenschapsprojecten
  • We zijn transparant over onze bedrijfsvoering en de impact die we maken
  • We nemen de verantwoordelijkheid voor onze leefomgeving waar we kunnen

We willen een toonaangevend verhuisbedrijf en daardoor een kracht voor positieve verandering. Als succesvol Haags bedrijf kunnen we het verschil helpen maken.

Met Van der Velde Verhuizingen kunt u ook úw impact vergroten

Elke keer dat u kiest voor Van der Velde Verhuizingen, draagt u actief bij aan onze sociale missie. Samen verhuizen we dus niet alleen uw meubels en spullen, maar bouwen we ook aan een betere gemeenschap en een gezonder milieu.

Ook uw verhuizing met sociale impact?

Doe mee met onze missie voor sociale verandering. Kies voor een verhuisbedrijf dat meer doet dan alleen verhuizen. Maak vrijblijvend kennis voor een verhuizing met impact.