Particulier

Van der Velde Verhuizingen brengt uw leven naar elke hoek van de wereld. Misschien vraagt u zich af hoe het uw kostbare bezittingen op een langere reis vergaat. “Goed!” weten we. Want internationaal verhuizen is een specialiteit die we over vele jaren hebben opgebouwd. In die tijd hebben we veel geleerd en we kennen de uitdagingen die komen kijken bij wereldwijd verhuizen.

Persoonlijke begeleiding bij verhuizingen over de hele wereld

Ons ervaren team begeleidt u door elk aspect van de internationale verhuizing. Van douaneformaliteiten tot het veilig transporteren van uw persoonlijke bezittingen, wij zorgen voor een zorgvuldige en veilige overgang naar uw nieuwe thuisland.

We behandelen elk onderdeel met zorg. Zo zorgen onze ‘exportpackers’ er bijvoorbeeld voor dat uw waardevolle spullen veilig en volgens de regels worden verpakt. Vervoer door de lucht stelt weer andere eisen dan vervoer over land of over zee.

Ons wereldwijde netwerk is gecertificeerd en heeft alle lokale kennis paraat. Samen zorgen we ervoor dat uw bezittingen keurig netjes hun internationale bestemming bereiken.

vanderveldeverhuizingen internationaal verhuizen particulier

Snel verhuizen naar Portugal?

Van der Velde Verhuizingen rijdt meerdere keren per maand op de route Nederland - Portugal. Wanneer u verhuisplannen heeft naar Portugal, kunnen wij uw verhuizing dus al op korte termijn inplannen. Heeft u al een vakantiewoning in Portugal en zit u met goederen die u zelf lastig kunt vervoeren? Neem dan gewoon contact met ons op, want wij kunnen kleine vrachten voor u meenemen.

Duurzaam en veilig onderweg

Duurzaamheid houdt voor ons niet op bij de grens. We gebruiken milieuvriendelijke verpakkingsmaterialen en zorgen voor efficiënte transportroutes om de ecologische impact van de verhuizing te minimaliseren.

Begin met vertrouwen aan uw internationale avontuur

Praat eens met Van der Velde Verhuizingen over uw internationale verhuizing. Wij doen alles voor uw zorgeloze ervaring. We zouden het geweldig vinden als uw nieuwe avontuur in het buitenland begint met ons aan uw zijde.

Neem vrijblijvend contact op voor een internationaal verhuisplan op maat.