Extra services

Echt goede service gaat verder dan alleen verhuizen. Ontdek onze extra services die uw verhuiservaring compleet maken.

Handyman extra services

In- en uitpakservice, zodat u onbezorgd naar de verhuizing kunt toeleven

Laat het inpakken aan ons over. Met onze in- en uitpakservice blijven de dingen die u dagelijks nodig heeft tot het laatste moment beschikbaar. Denk aan uw keukengerei, vazen, foto’s of andere losse spulletjes; wij pakken alles precies op tijd efficiënt en zorgvuldig in.

Handyman service. Kleine zaken die nou nét het verschil maken

Onze handyman regelt al die kleine, maar o zo belangrijke klusjes voor u. Denk aan monteren van bedden en tafels of de wasmachine aan de kraan koppelen. Maar ook bij die lastige kast in elkaar zetten of het recht ophangen van uw schilderijen, zet onze handyman graag de laatste puntjes stevig voor u op de ‘i’.

Meer dan verhuizen

Onze service houdt niet snel op. Want of het nu gaat om afval afvoeren, het bezemschoon opleveren van uw oude woning of specifieke wensen zoals een ‘waterbeddenservice’, waar we kunnen, denken we mee en helpen we mee. Vraag alles wat u wilt weten onze taxateur. Hij weet raad!

Aansluitende dienstverlening voor elke situatie

Een verhuizing is niet altijd van het ene huis naar het andere. Soms zijn er bijzondere situaties waar Van der Velde bij kan helpen. Bijvoorbeeld:

- Bij een ontruiming van een woning na overlijden

  • Het vóór uw verhuizing keurig schoonmaken van uw nieuwe woning
  • Het schoon opleveren van uw oude woning
  • Het ‘Funda-klaar’ maken van uw woning

Wat uw vraag ook is, wij denken mee voor een oplossing. En als wij het niet zelf kunnen, kennen wij wel iemand die het kan.