ICT verhuizen

"Kunnen jullie ook onze ICT verhuizen?" Ons antwoord is duidelijk: Ja! Want wij weten hoe onmisbaar een goed werkende ICT-omgeving is. Dus we kennen ook de spanning en stress die ermee gemoeid zijn. Daarom neemt Van der Velde Verhuizingen dit hele proces graag uit uw handen.

Met onze ICT-service is alles vrijwel direct na de verhuizing weer operationeel. Stel je voor: de stoelen staan klaar, bureaus zijn schoon, beeldschermen ingeschakeld en er is geen losliggende kabel meer te zien. Onze service is net zo uitgebreid als u dat wilt.

Efficiënt en grondig: ICT zonder onderbrekingen

Onze ICT-specialisten doen meer dan alleen het aansluiten van systemen. Complete servers verhuizen? Geen probleem. Hoe complex het ook is, wij hebben de expertise. We werken samen met uw verantwoordelijke managers aan een gedetailleerd verhuisplan, zodat elke stap voor iedereen helder is.

Kies voor een gefaseerde overgang of een volledige verhuizing in één keer. Wij passen ons aan uw behoeften aan. Zo weet u precies waar u aan toe bent en dat de bedrijfscontinuïteit gewaarborgd blijft. Uw mensen kunnen snel weer doorwerken.

ICT compleet

Kunnen jullie ook complete servers en datacenters verhuizen?

Het verhuizen van een datacenter is een vak apart. En Van der Velde Verhuizingen doet dat vaak. Van kleine datacenters tot enorme bedrijfshallen met tientallen serverkasten, gevuld met kostbare apparatuur.

Bij de verhuizing van een datacenter zijn zorgvuldigheid en kennis van zaken de allesbepalende factoren. Het gaat immers om gegevens en die van uw relaties? Daarom passen we bij zo’n verhuizing zeer speciale methoden en technieken toe.

Onze belofte: Minimale verstoring, maximale productiviteit

Wij begrijpen het belang van minimale verstoring in uw dagelijkse werk. Daarom regelen wij dat alles na de verhuizing snel weer werkt.

Onze aanpak in stappen:

  • Loskoppelen en transport-klaar maken van apparatuur
  • Zorgvuldig inpakken en vervoeren
  • Uitpakken en aansluiten
  • Waar nodig vervangen we meteen verouderde hardware
  • (Cable Management) Bekabeling netjes wegwerken
  • Systemen testen om functionaliteit te garanderen
  • Opleveren van relevante gegevens voor systeembeheer, denk aan patchgegevens/data
  • Oplevering met een volledige check

Wilt u bij een verhuizing geen kostbare werktijd verliezen? Met de ICT service van Van der Velde Verhuizingen kan iedereen snel weer verder werken.