Huismeester

Een huismeester helpt bij het beheren en onderhouden van uw bedrijfspand(en). Van der Velde Verhuizingen biedt hiervoor professionele huismeesterdiensten aan. Onze dienstverlening is helemaal gericht op het waarborgen van een soepele dagelijkse werking van alle facetten van uw locatie(s).

Facilitaire dienstverlening op maat

Onze diensten lopen uiteen van één huismeester op één locatie tot meerdere huismeesters over meerdere panden. In overleg leveren we precies het maatwerk waar u behoefte aan heeft.

Wij gedragen ons alsof uw panden onze panden zijn. Onze huismeesters zijn zeer ervaren in facilitair management. Van onderhoudswerkzaamheden en reparaties, tot het coördineren van allerlei verschillende diensten en het toezicht houden op veiligheid. Onze huismeesters zorgen ervoor dat alles in uw pand(en) op rolletjes loopt.

vanderveldeverhuizingen huismeester

De voordelen van een ‘Van der Velde-huismeester’ op een rij

Met een ‘Van der Velde-huismeester’ bent u verzekerd van:

  • Efficiënt onderhoud en beheer van uw pand
  • Snelle reactie en acties bij problemen of reparaties
  • Professioneel toezicht op de veiligheid en netheid in en om de gebouwen
  • Een gerust gevoel, waardoor u zich kunt focussen op het dagelijkse werk en zeker weet dat alle medewerkers onbezorgd gebruik kunnen maken van uw pand(en)

Ontdek hoe onze huismeestersdiensten het beheer van uw locatie(s) kunnen optimaliseren. Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.