Duurzaam verhuizen

Milieubewust en verantwoord verhuizen

Bij Van der Velde Verhuizingen nemen we onze verantwoordelijkheid voor het milieu serieus. Duurzaam verhuizen betekent voor ons het verminderen van de ecologische voetafdruk in elk onderdeel van de verhuizing.

Innovatie voor een betere wereld

Ons wagenpark is al grotendeels elektrisch. Dit draagt bij aan een CO2-neutrale verhuizing. We vervoeren uw goederen hiermee, waar mogelijk, in gerecyclede en biologisch afbreekbare verpakkingsmaterialen. Want minder afval betekent minder CO2 en daarmee simpelweg minder vervuiling in het milieu.

vanderveldeverhuizingen innovatie in duurzaam verhuizen

Samen staan we sterk in duurzaamheid

We kunnen dit natuurlijk niet alleen. Wij geloven in het samenwerken met klanten en de gemeenschap om duurzame initiatieven te bevorderen waar we kunnen. Van afvalmanagement tot circulaire oplossingen, samen werken we keihard en gedreven aan een milieubewuste aanpak.

Duurzaamheid in actie

Niet verhuizen is niet vervuilen. Maar ja, welk bedrijf in groei en expansie ontkomt aan een verhuizing? Dus neemt u die stap zo bewust mogelijk. Door uw verhuizing over te laten aan Van der Velde Verhuizingen, draagt u bij aan een duurzamere toekomst. Met ons kiest u voor een partner die niet alleen uw bezittingen zorgvuldig behandelt, maar ook een betere leefomgeving centraal zet.

Verhuis daarom bewust met Van der Velde. Neem contact op voor meer informatie