Elektrisch verhuizen

Bij Van der Velde Verhuizingen zetten we een grote stap richting een groenere toekomst met onze initiatieven voor elektrisch verhuizen. We rijden namelijk al sinds 2013(!) elektrisch. De tweede elektrische vrachtwagen die ooit in Nederland werd afgeleverd, was die van ons! We zijn er dan ook trots op om voorop te mogen lopen in milieuvriendelijke verhuisoplossingen. Dat zeggen we niet alleen, we brengen onze ambities in praktijk waar mogelijk.

Onze elektrische vloot: schoon en krachtig

Voor het zwaardere werk en over grotere afstanden is een vrachtwagen op brandstof op dit moment nog noodzakelijk. Natuurlijk gebruiken we vrachtauto’s met een lage emissie. Daarnaast maken onze elektrische voertuigen verhuizingen schoner en efficiënter dan ooit tevoren. Met nauwelijks emissie tijdens het verhuizen draagt u met onze inzet actief bij aan de vermindering van luchtvervuiling en CO2-uitstoot.

vanderveldeverhuizingen duurzaamheid

Stil, snel en soepel

Onze elektrische voertuigen zijn trouwens niet alleen beter voor het milieu, maar bieden ook het voordeel dat ze heerlijk stil zijn. Dit maakt uw verhuizing stiller en minder storend; ideaal voor verhuizingen in stedelijke gebieden.

Bij Van der Velde investeren we nadrukkelijk in een betere leefomgeving. Zo hebben we een eigen Laadplein met zowel AC en DC laders ( dus voor wisselstroom en gelijkstroom). Zo zijn we klaar voor de elektrische toekomst en ingericht op groei. We schaffen telkens nieuwe elektrische voertuigen aan en zijn er zeker van dat we ze altijd kunnen opladen.

Uw keuze is belangrijk voor een duurzamere toekomst

Door te kiezen voor elektrisch verhuizen met Van der Velde Verhuizingen, kiest u voor een duurzame en milieubewuste aanpak. Zo werken we samen aan een betere toekomst, terwijl we uw verhuizing vlekkeloos laten verlopen.

Ook elektrisch verhuizen?

Laat uw volgende verhuizing zoveel mogelijk elektrisch verlopen. Neem contact op voor meer informatie over onze groene en efficiënte mogelijkheden.