Aandacht voor senioren

Bent u senior? Bij Van der Velde Verhuizingen begrijpen we dat een verhuizing dan vaak een extra gevoelige en stressvolle ervaring kan zijn. Daarom geven wij speciale aandacht en zorg.

Er komt altijd een persoonlijke verhuisadviseur bij u langs. We leggen alle onderdelen van uw verhuizing vooraf uitgebreid uit. Stel ons daarbij alstublieft ook alle vragen die u kunt bedenken. Onze adviseur blijft trouwens de hele verhuizing bij u in beeld en is altijd bereikbaar.

Meer dan verhuizen: complete ondersteuning

Ons team doet meer dan meubels verhuizen. Met ervaren monteurs en expertise in bijvoorbeeld het omgaan met kunstwerken, behandelen we elk item met de grootst mogelijke aandacht en zorgen we ervoor dat alles veilig aankomt.

Aandacht voor senioren
Verhuist u naar het buitenland?
Kijkt u dan op deze pagina voor meer informatie over buitenland-verhuizingen.

We helpen vooraf bij het demonteren van lampen, kasten enzovoorts. We weten als geen ander hoe belangrijk uw herinneringen zijn: de tekeningen van uw kleinkinderen, bijzondere beeldjes en ga zo maar door. En wanneer uw geliefde bezittingen in uw nieuwe woning staan, bieden we graag aanvullende hulp zoals het weer netjes ophangen van gordijnen en lampen en het in elkaar zetten van kasten en andere meubels.

Uw behoeften zijn onze prioriteiten

Heeft u speciale wensen of behoefte aan extra hulp bij het plannen of inpakken? Laat het onze taxateur weten. Wij bieden maatwerk- service om aan al uw wensen te voldoen, of brengen u in contact met vertrouwde professionals voor aanvullende ondersteuning.