Social betrokken

Bij VanderVelde Verhuizingen denken we aan het milieu en onze leefomgeving. Op deze pagina kunt u er alles over lezen. Wij zijn er trots op dat we, onder meer door de inzet van onze elektrische mobiliteit, de ‘Kansprijs 2013’ en de ‘MKB Den Haag Duurzaamheidsprijs 2013’ gewonnen hebben! Sindsdien zijn we alleen maar meer gaan Duurzaam ondernemen!

Elektrisch verhuizen

Verhuizen betekent kilometers maken. Bij VanderVelde Verhuizingen beschikken we niet alleen maar over ronkende dieselmotoren! Wij hebben aan ons wagenpark een elektrische verhuiswagen toegevoegd. Een bewuste keuze, want dat is goed voor het milieu. Wij zijn er trots op dat wij de enige verhuizer in de regio Den Haag zijn, die dit kunnen aanbieden. Minder uitstoot draagt bij aan een gezonder leefklimaat. Onze elektrische verhuiswagen wordt veel geboekt.

Maar dat is nog niet alles! Ook onze mensen rijden elektrisch. Zo beschikken wij over een elektrische scooter voor ons buitendienstpersoneel en een elektrische personenwagen voor onze taxateur/projectleider.

Veel klanten ervaren het als motiverend als wij onze elektrische verhuiswagen voorrijden. Dus vraag er gerust om.

Duurzaam ondernemen

Duurzaam ondernemen, ook wel Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen genoemd, is volledig geïntegreerd in de werkwijze van VanderVelde Verhuizingen. De overheid verwacht van bedrijven dat zij in hun beleidsvoering meedenken over de effecten van hun handelen op het milieu, mensen en dus de maatschappij. Elektrisch rijden – wij zijn immers veel onderweg – is daar een goed voorbeeld van. Maar we doen nog veel meer! Onze ‘Ambassadeur Duurzaamheid’ is Robert Medenblik. Hij kan u er echt alles over vertellen! En dat doet hij graag.

De Haagse Hoed

Stichting De Haagse Hoed

Wij zijn medeoprichter van Stichting De Haagse Hoed. Deze stichting houdt zich actief bezig met het inzamelen van geld voor het onderzoek naar kanker. Stichting De Haagse Hoed is direct gelieerd aan de Daniel den Hoed Kliniek. Klik op het logo voor meer informatie.