Van der Velde verlengt verbintenis met ADO

9 september 2021 / Nieuws
Van der Velde verlengt verbintenis met ADO

Mondial Van der Velde Verhuizingen verbonden tot 2032 aan ADO Den Haag

Vorige week meldde ADO Den Haag dat John van Zweden Groep zich voor maar liefst 11 jaar heeft verbonden aan onze club. Dit bericht was reden voor Mondial Van der Velde Verhuizingen om ADO Den Haag te benaderen en een zelfde lange termijncontract aan te gaan. ADO Den Haag is wederom trots en dankbaar voor de onvoorwaardelijke steun en het vertrouwen in de club dat hiermee uitgesproken wordt door ons verhuisbedrijf.

Al meer dan 35 jaar zijn wij trouw sponsor van ADO Den Haag en voor velen in de regio zijn wij inmiddels geen onbekende meer.

Veel inwoners, scholen, instellingen, bedrijven, en internationale organisaties in de regio zijn door onze erkende verhuizers naar hun nieuwe onderkomen verhuisd. De band tussen ons verhuisbedrijf met de regio is zowel zakelijk als maatschappelijk bijzonder sterk.

“Na het lezen van het nieuwsitem over de verbintenis tot 2032 van de John van Zweden Groep met ADO Den Haag ben ik gaan nadenken hoe lang ik nog bij ADO Den Haag sponsor wil zijn met mijn verhuisbedrijf. Toen kwam ik erachter dat er helemaal geen einddatum gaat zijn, wij zullen altijd sponsor van ADO Den Haag blijven. Juist nu wil ik dat ook uitdragen naar de club en iedereen die zo betrokken is bij ónze club. Want steun van het bedrijfsleven kan ADO goed gebruiken in deze moeilijke periode. Ik hoop dan eigenlijk ook dat veel meer bedrijven hun hart gaan laten spreken en net als ons nu al uitspreken nog minimaal 11 jaar bij ADO Den Haag te blijven als sponsor”

~ aldus Robert Medenblik, eigenaar van Mondial Van der Velde Verhuizingen.