Mondial Van der Velde en Pot logistiek treden toe tot GOCELO

15 december 2022 / Nieuws
vanderveldeverhuizigen gocelo partnership

Mondial van der Velde (GOCELO Den Haag-Rotterdam) en Pot Logistiek (GOCELO Amersfoort-Utrecht) gaan hun dienstverleningen verbreden en treden toe tot het Europese logistieke netwerk van GOCELO. GOCELO biedt logistieke oplossingen voor de laatste mijl in de sectoren High Value Logistiek, E-Commerce Logistiek, Logistiek voor nieuw meubilair en voor 3PL / 4PL – ondernemingen.

Zowel van der Velde als Pot zien dit als een mooie toevoeging aan hun bestaande diensten.

Mark Pot van GOCELO Amersfoort-Utrecht: ”Met deze dienstverlening maken wij écht het verschil in de markt. Wij bieden het complete pakket aan voor de logistiek van kwalitatief hoogwaardige producten. Van warehousing en transport tot de installatie op locatie. Daarnaast past dit perfect in onze dienstverlening waarbij wij het belangrijk vinden dat onze medewerkers het werk leuk vinden om te doen en we onze klanten kunnen verrassen met vindingrijke oplossingen”.

GOCELO: Delivery beyond standard. Last mile, On time en High Value

Robert Medenblik van GOCELO Den Haag: Met Mondial Van der Velde werken wij al vele jaren binnen het hogere klantsegment van de markt. De dienstverlening van GOCELO past daarom heel goed bij ons. Voor onze medewerkers is dit ook een mooie toevoeging dat het werk nog meer diversiteit biedt. Met ons warehouse aan de rand van Den Haag zitten wij heel centraal, waardoor wij de regio Haaglanden en Rotterdam-Rijnmond heel goed kunnen bedienen voor GOCELO.

GOCELO Nijmegen is al enkele jaren succesvol actief in Nederland. Gert-Jan Willems van GOCELO Nijmegen :” Wij zijn blij met deze twee nieuwe partners in Nederland. De afgelopen jaren zijn wij zo hard gegroeid dat het hoog tijd was om uit te breiden. Nu kunnen we doorgroeien en heel Nederland voorzien van deze unieke logistieke dienst”. Op deze manier kunnen we onze klanten nog beter bedienen en met de toevoeging van deze twee partners creëren we een goede dekking in Nederland. Zo kunnen we onze exclusieve logistieke dienst uitrollen over heel Nederland. Daar zijn we dan ook trots op.