Referenties

Zakelijk

De heer J. Dullaart van Cees Advocaten: “Van der Velde heeft voor onze kantoren in Den Haag, Delft en Naaldwijk een behoorlijk complexe logistieke operatie, waarbij zorgvuldig moest worden omgegaan met apparatuur en dossiers, snel, accuraat en service-minded uitgevoerd. Wij hebben de samenwerking en vooral de stap extra, die de ingezette ploeg proactief zette, zeer gewaardeerd.”

De heer J. Verhoeven van Initial Hokatex: “Wij werken telkens weer graag met Mondial VanderVelde Verhuizingen omdat we weten wat we kunnen verwachten. Of het nu een groot of klein project is, zij zorgen voor een zo efficiënt mogelijke verhuizing, waarbij wij als klant ontzorgd worden.”

Particulier

Familie J. Kok (29 november): “Het verhuisteam was zeer vriendelijk en professioneel. Ondanks de kou en de moeilijke bereikbaarheid van de woning in het centrum, verliep alles zeer voorspoedig. De verhuizing was hierdoor in één ochtend al achter de rug.

Mevrouw A. Aberson (17 november): “Wat een keurige verhuizing. Het team is echt voorzichtig met de spullen. Super dat jullie een elektrische verhuiswagen hebben!”

Mevrouw A. Jetten (23 november): “We hadden een heel vriendelijk verhuisteam. Mensen met ervaring en zeer behulpzaam. Ze dachten mee om probleempje op te lossen.”

Mevrouw E. Lubeck (23 september): “VanderVelde Verhuizingen heeft zeer klantvriendelijke medewerkers. Ze zien er verzorgd en netjes uit en alles wordt met zorg en aandacht verhuist. De medewerkers zijn zeer alert op het voorkomen van beschadigingen en als ter plaatse blijkt dat iets niet lukt, dan wordt er een creatieve oplossing bedacht. Zoals bij ons met de bank, die niet door het trapgat ging en er geen verhuislift was ingepland. Keurig opgelost.”

Mevrouw S. Thies (31 augustus): “De verhuizing verliep erg soepel. Mijn bankstel was te groot voor de lift. De verhuizers hebben deze naar de tiende etage moeten dragen. Met warm weer zeker geen pretje. Het werd zonder morren gedaan. Ik ben een zeer tevreden klant!”

Mevrouw C. Veldhuis (14 juli): “Het verhuisteam was zeer capabel en flexibel. Dit was zowel voor de ploeg in Nederland als in Parijs. Het secretariaat gaf snel antwoord op onze vragen.”

Mevrouw M. Breugem (juli): “Er waren veel pluspunten. Ik ben ontzettend tevreden! We hebben uiteindelijk een heel plezierige verhuizing gehad!” Het enige ‘minpunt’ was dat we te weinig dozen hadden gekregen. Dat werd wel goed opgelost, omdat op de dag zelf voldoende extra dozen werden meegebracht.”

Mevrouw A. Gros (3 juni): “Een nette service aan de telefoon en ook het verhuisteam ter plaatse was zeer netjes en behulpzaam.”