Piano verhuizen

10 mei 2017 / Informatie
Piano verhuizen

Van der Velde Verhuizingen is gespecialiseerd in allerlei soorten van speciaal vervoer. Heel vaak krijgen wij de vraag of wij ook in staat zijn om de piano schadevrij en snel te verhuizen. Natuurlijk kunnen wij dat!

Het vervoeren van een piano is een specialistische klus die voor onze geroutineerde verhuizers geen probleem is. Van der Velde Verhuizingen uit Den Haag staat al jaren bekend vanwege de ervaring op het gebied van het veilig en verzekerd vervoeren van uw vleugel. Piano verhuizen vereist ervaring en de inzet van extra hulpmiddelen. Bij VanderVelde Verhuizingen beschikken wij over alle vereiste materialen om uw piano veilig te verhuizen.

Piano vervoeren

Bij het vervoeren van de piano nemen wij diverse extra voorzorgsmaatregelen. De transporthoes zorgt voor extra bescherming bij het piano vervoeren. Er is daardoor nauwelijks fysiek contact met uw vleugel waardoor de kans op beschadiging verder geminimaliseerd wordt. Kleine obstakels vormen geen probleem als wij uw piano verhuizen. Ook tijdens het transport is het contact met uw vleugel minimaal. Wij verankeren de piano in onze verhuiswagen en zorgen zo voor schadeloos vervoer van uw piano.

Uw piano wordt bij VanderVelde Verhuizingen professioneel, zorgvuldig, vakkundig en verzekerd verhuisd voor een aantrekkelijke prijs.

Na afloop kunt u meteen weer plaatsnemen.