Niemand mag zich eenzaam voelen tijdens de feestdagen

31 januari 2021 / Nieuws
vanderveldeverhuizigen niemand alleen met de feestdagen

In oktober zijn wij samen met vijftig Hagenaars een dag naar Blijdorp geweest in het kader van de ‘Week tegen de eenzaamheid’. Deze dag was een groot succes en heeft de mensen een prettig gevoel gegeven. Er was even geen sprake van de dagelijkse realiteit waarin eenzaamheid een onderdeel is.

Een van de Hagenaars die ons opviel die dag was mevrouw Van der Bulk. Ze genoot enorm van het uitje en we konden haar zien stralen. Aan het einde van de dag zei ze dan ook glunderend: “Ik ga hier vannacht van dromen, want dan beleef ik deze dag nog een keer.”

Mevrouw Van der Bulk had een bijzonder verhaal en het is ons zeker bijgebleven hoe vrolijk ze was in Blijdorp. Om te laten weten dat we nog altijd aan haar denken en haar nogmaals in het zonnetje wilden zetten heeft onze collega Anita haar namens ons een kerstpakket gegeven. Dit was te zien in de uitzending ‘Ik denk aan jou’ van Omroep West.

Het item is vanaf minuut 14.35 te zien op:
https://www.omroepwest.nl/tv/aflevering/ik-denk-aan-jou/170388804

In het programma krijgen mensen die eenzaam zijn een kerstpakket van iemand die aan hun denkt. Mevrouw was ontzettend verrast en had weer een stralende lach op haar gezicht. Precies wat wij graag zien! Want zeker met de feestdagen mag niemand zich eenzaam voelen.