Bedrijfsverhuizing Den Haag

Het verhuizen van uw bedrijf zorgt vooraf voor veel kopzorgen. Er komt namelijk veel kijken bij een bedrijfsverhuizing. Dankzij onze schat aan ervaring weten wij bij Van der Velde ’t Veentje exact waar het om gaat bij een bedrijfsverhuizing. Want Van der Velde ’t Veentje is al bijna honderd jaar actief als verhuizer in Den Haag.

Wij hebben al duizenden bedrijven verhuisd. Ook uw bedrijfsverhuizing is bij ons in vertrouwde handen. Want als u met uw bedrijf verhuizen wil, dan wilt u dat het goed gebeurt. Snel, adequaat, conform afspraak en op tijd. Kenmerken die passen bij een bedrijfsverhuizing. Dat realiseren wij ons bij Van der Velde ’t Veentje maar al te goed. Wij garanderen dat uw bedrijfsverhuizing conform wens en afspraak verloopt.

Bedrijfsverhuizing

Om uw bedrijfsverhuizing zo soepel mogelijk te laten verlopen, komen we altijd bij u langs. We maken een plan om uw bedrijf te verhuizen. Vooraf is alles doorgelopen zodat uw bedrijfsverhuizing soepel en volgens schema verloopt. Uw bedrijf blijft operationeel.

Wist u dat Van der Velde ’t Veentje nog veel meer doet dan een bedrijfsverhuizing alleen? We kunnen de volledige ict voor onze rekening nemen, helpen met uitpakken en opbouwen en doen nog veel meer. Zodat uw onderneming doorgaat, uw mensen kunnen blijven werken en de verhuizing zo onopvallend mogelijk geschiedt.

Wij zijn tevens gespecialiseerd in projectmanagement. Voor enorme logistieke operaties hebben wij gekwalificeerd personeel beschikbaar om op dagelijkse basis te assisteren. Zoals we dat doen bij de Haagse Hogeschool. En natuurlijk leveren we uw band schoon op, de bureaus gelapt en de bekabeling weggewerkt. Uw bedrijf verhuizen? Twijfel niet langer. Van der Velde ’t Veentje in Den Haag is de beste partner voor uw bedrijfsverhuizing!

Type uw zoekopdracht