Verhuizen zonder gedoe

Omdat we het u zo makkelijk mogelijk willen maken

Verhuizen zonder gedoe

Verhuizen een gedoe? Nergens voor nodig.

Wij maken er samen met u een fijne ervaring van! Zo vaak krijgt u immers niet de kans om aan een mooie nieuwe fase te beginnen. We helpen u om er een geweldige start van te maken.

erkende verhuizers verhuizen zonder gedoe
Erkende Verhuizer

Wij komen graag bij u langs!

Vraag hier een vrijblijvend bezoek aan:

  Tijdelijke opslag

  Soms passen uw bezittingen niet in uw nieuwe onderkomen. Dat kan ontstaan door allerlei redenen:…

  Meer informatie

  Huismeester

  Een huismeester helpt bij het beheren en onderhouden van uw bedrijfspand(en). Van der Velde Verhuizingen…

  Meer informatie

  Particulier

  Van der Velde Verhuizingen brengt uw leven naar elke hoek van de wereld. Misschien vraagt…

  Meer informatie

  Al bijna 100 jaar uw erkende verhuizer uit de regio.

  Van der Velde is dé verhuizer in de regio Den Haag. Al bijna honderd jaar verhuizen wij particulieren en bedrijven. Dat doen we altijd veilig, verantwoord en conform de afspraken.

  icon ervaren personeel

  Ervaren eigen personeel

  Om de kwaliteit en veiligheid van uw bezittingen en onze werkzaamheden te borgen, bezitten al onzeprofessionele verhuizers over een verhuisgerelateerde opleiding, een VCA-Basis of VCA-Vol opleiding en een Verklaring Omtrent Gedrag.

  icon maatwerk opslag

  Maatwerk & Opslag

  Wij organiseren uw verhuizing volledig op maat. Indien gewenst regelen wij ook – al dan niet tijdelijk – de opslag van uw bezittingen. Daarom komen we vooraf bij u langs om samen met u te bepalen wat er moet gebeuren. Op basis daarvan verzorgen we voor u een persoonlijke offerte.

  icon maatwerk opslag

  Verhuizen een feest!

  De tijd van stress en zorgen is voorbij. Verhuis samen met ons en u zult zien: verhuizen is een feest. Samen denken we aan alles en verloopt uw verhuizing soepel en georganiseerd. Wij doen het zware werk, u begint vast met de inrichting. Dat wordt leuk!

  icon fulltime service

  Full-time Service

  Wij zijn bereikbaar via Telefoon op 070 – 366 31 34. U kunt natuurlijk ook een e-mail sturen naar sales@vanderveldenverhuizingen.nl

  Bekijk wat anderen over ons zeggen:

  5.0
  Wat plezierig was is dat vanaf minuut 1 helder was dat je met professionals te maken hebt. Ze behandelen je inboedel zoals je dat zelf zou doen. De snelheid is wel hoog. Binnen 1 dag een volledig huis leeg maken en alles weer op dezelfde plek neerzetten lijkt vrijwel onmogelijk, voor hen niet.

  Klaas-Jan, Den Haag

  27-04-2024

  5.0
  Wat een fijn bedrijf. Om 08:00 uur afgesproken en om 08:00 uur stonden er 5 man voor de deur. Ze stelden zich allemaal netjes voor en er was 1 aanspreekpunt. We gingen even door alle ruimtes en vervolgens begon de verhuizing. Alle meubelstukken werden keurig ingepakt en met de meeste zorg in de container geplaatst.

  Peter, Den Haag

  17-04-2024

  5.0
  De mannen kwamen op de afgesproken tijd op de afgesproken plaats en werkten vakbekwaam, rustig en met overzicht. Alles is rustig, overzichtelijk en schadevrij afgehandeld. Ik beoordeel normaal gesproken nooit met een 10 maar kan deze keer niet anders: de verwachting werd ruimschoots overtroffen.

  Mariëlle, Delft

  14-03-2024

  5 redenen om te verhuizen met een Erkende Verhuizer: