Verhuisbedrijf Den Haag

Van der Velde ‘t Veentje is het bekendste verhuisbedrijf in Den Haag. Wij zijn al bijna honderd jaar een vertrouwd gezicht. Onze verhuizers in Den Haag hebben kwaliteit en service hoog in het vaandel staan. Uiteraard bestrijkt ons verhuisbedrijf niet alleen Den Haag, maar de hele regio. Slaat u uw vleugels uit? Wij rijden door het hele land. En dankzij ons samenwerkingsverband Mondial Movers zelfs over de hele wereld. Bij Van der Velde ’t Veentje bent u aan het juiste adres.

Ontmoet onze verhuizers die bekend zijn in Den Haag. Verhuizen in Den Haag wordt een gegarandeerd succes met ons verhuisbedrijf. Van der Velde ’t Veentje biedt heel veel extra’s voor uw verhuizing in Den Haag en de regio. Kijk op de site naar de mogelijkheden. Op zoek naar de beste verhuizers in Den Haag? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Verhuizen

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen is geïntegreerd in de werkwijze van Van der Velde ‘t Veentje. De overheid verwacht van bedrijven dat zij in hun beleidsvoering meedenken over de effecten van hun handelen op het milieu, mensen en dus de maatschappij. Elektrisch rijden – wij zijn immers veel onderweg – is daar een goed voorbeeld van. Wij zijn in staat zijn om uw verhuizing in Den Haag en de regio volledig elektrisch uit te voeren. Zoals u ziet: Verhuisbedrijf Van der Velde ’t Veentje uit Den Haag is veel meer dan alleen een verhuisbedrijf!

Wij maken van uw verhuizing een zorgeloze gebeurtenis. Neem contact met ons op en wij vertellen u over alle mogelijkheden. Want: hét verhuisbedrijf in Den Haag is Van der Velde ’t Veentje!

Type uw zoekopdracht